Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar i regn


Har du gråtit när det regnar?
När tårarna inte syns.
När dom blandats med regndroppar

Slipper förklara
Slipper försvara




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-20 15:13



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Så igenkännande
2022-01-21

  Foohexa
Det är praktiskt.
Lite som att skita i samhället :)
2022-01-20
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP