Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

” Lämna honom -han är farlig”

Jag blev varnad
”Lämna honom
han är farlig”

blind gick jag in,
tänkte
”det ska gå bra”
fast oron fanns inom mig,

Såg tecknen genom ett
rosa töcken

Men blundade

det dröjde inte länge innan
han styrde mitt liv

Försökte styra mina tankar

Han målade in mig i ett hörn
av rädsla

Skadade min själ,

mitt hjärta

Flykten
Stor dramatik

Räddad

Ett misstag som nästan
kostade mig mitt liv




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-01-20 15:36



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Talande
2022-01-21
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP