Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vackert att falla

Det är vackert att falla

Hur många vågar
blotta
sin själ?

Att hjärtat är krossat
Att du gråter
Att himlen gråter

Släpp det

Andas
Djupt
Långsamt

Res dig
Igen




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-23 07:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Att falla är inte bara ett slut utan även början på något nytt.
2022-01-24

  Maria Sundelin VIP
Bra beskrivning av något väldigt svårt
2022-01-23

  Foohexa
Det är ett privilegium :)
2022-01-23

  Den skrivande tysta
Så fin.
2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP