Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saga

Min längtan
är stark

stark
som solen

Vad är längtan?

Vem kan förklara?

Hemlighetsfull
outgrundlig


Varje gång du var nära

Vändes mitt liv
upp och ner

Inget blev sig likt sen du kom in i mitt liv

Jag låter
drömmen
falna


En saga

Det sägs att den är
utan slut




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-23 07:56



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
En ond saga låter det som
2022-01-23
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP