Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungl. Vaktparaden

Kungl. Vaktparadens verksamhet kan beskrivas som en allgori
Först kommer pukhästen
som utför det hårda arbetet
och som inte får någon festivitas
vare sig i sitt utseende eller utrustning
Han kan jämföras med den trogne arbetaren
som utför sin plikt utan åthävelser
och utan ett glamoröst utseende
Vaktparaden kan ses som en manege
för image och representation
i anknytning till kungahusets och försvarsmaktens
verksamhet




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-24 14:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tillbakablickande
Vacker skön beskrivning!
Över daglig strävsamhet
Med en o annan hästlort
Utsläpande sig till turist
Kamerornas o kunglig
-heternas föreställnings
-värld?
;)

2022-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP