Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ole dole doff


det lutar åt ditt håll
men lutningsgraden varierar

ibland tippar vågskålen
mot en annan väg

slumpen finns inte
allt är uträknat

sannolikhetens odds
är klarsynt svartvita

frukten av längtan
bitterljuvt sötsur

tvehågsen limbo
på ett rep över ett stup

”det är som det är”
var ditt hjärtas mantra

ödets makt besegras av den fria viljan
gråter glädjetårar i en smärtsam omfamning





Fri vers (Fri form) av Väsensskild
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-26 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild