Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor poesi

Hur mitt inre trånar
att se det oskrivna
det som döljer sig där bakom
att njuta det osedda
det aldrig sagda
världen på andra sidan spegeln

Det vi ser och beskriver är endast fragment
som en näve sand
från en milsvid strand
jag förmår inte bära det
men jag anar det
känner det
ser det glimtvis
dina ord berör mig på djupet
de är en försmak av allt ditt hjärta rymmer
en vindil dock som hastigt drar förbi
en ensam ton

I ett oväntat ögonblick av nåd
når den alla mina sinnen
den symfoni du skapat
som en mäktig vind från allt




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-26 18:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den effekten har stor poesi.
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP