Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

¨¨¨^^¨¨^^¨¨^^¨¨¨


Att öppna din dörr

kändes underbart,

men att famla runt nu i

detta mörker känns som

en evighet

Jag trodde jag skulle finna

dig där inne

Men du var någon annanstans


Du var någon annans




Fri vers av änglasjäl
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-07-31 21:36



Bookmark and Share


  Eline.P
En mycket fin kärleksdikt som griper utan att du behöver ta till vare sig "hjärta eller smärta". Vackert o sorgset!
2006-08-01

  kärleksbarn
åh
fint som vanligt!
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

änglasjäl
änglasjäl