Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna eller dö

Om jag inte slutar snurra nu kommer jag förgås
Krympa ihop i intet och sakta lösas upp till stoft
Och det bränner hål i själen
Krampar och karvar ur köttet
Så stanna karusellen
Låt mig andas i vakuum




Fri vers av Nephlinea
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-28 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea