Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där och då

Du dyker upp i mina drömmar

Ibland tror jag att jag ljög, där och då

Det liksom hjälper mig att inte känna

Men det gör fortfarande ont när jag tänker på det

På dig

Där och då

Är det en lögn?









Fri vers av ErikaRoos
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-29 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos