Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du?

Har du modet att ta steget ut i intet?
Modet att lämna allt och börja om i en skog långt, långt bort där tiden är utan betydelse.
Där timrade väggar och vedspisar i gjutjärn pryder vårt hem.
Där timjan, mynta och lavendel hänger på tork i taket och grytan puttrar över elden.
Där träden skiftar i orange, rött och gult i oktober tätt kring stugan.
I dare you...




Fri vers av Nephlinea
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-31 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea