Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda hjärtan bortom logik

När vilda hjärtan tyglas gråter fader Kaos blod.
Vi behöver inte göra det som är det rätta i andras ögon,
Vi kan drömma.
Omfamnas i en värld långt bortom horisonten,
Odla jordgubbar på ett jordigt tak,
Koka kaffe på en vedspis och tälja hjärtan i månskenet.
Den tiden finns någonstans där cirklar rullar i oändlighet,
Någonstans där världens logik inte når oss.




Fri vers av Nephlinea
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-31 22:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow. du skriver som black raven. fast ditt egen sätt också. sen är du lika snygg (nej, snyggare!), within you and without you och det..
2022-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Nephlinea
Nephlinea