Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Gud fick frågan eller kanske anmodan

När Gud trodde att han avslutat verket och var på väg att vända sig om
kände han att någon ryckte honom lätt i skjortärmen
Han såg en liten tamil
som uppfordrande sa -Men du har glömt att ge mig ett språk
Gud såg den lille mannen
Gud hällde upp en whisky det lät klunk klunk klunk klunk klunk
När flaskan var tömd vände sig Gud om till den lille mannen
Nu har du ditt språk
Hoppas att du är nöjd




Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-03 22:05



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
mannen hade språk om han sade till Gud "Men du har glömt att ge mig ett språk"
2022-02-04

    ej medlem längre
Det blir ett märkligt språk...
2022-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP