Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Black afghan.

Bara känslor,
Hjärtat som hyperventilerar,
Slag så hårt att hjärnan snart exploderar,
Jag kryper upp och ner,
Har tappat livslust,
Så mycke ånger och stress,
Nu ser jag allt,

Den svarte afghanen får mitt hjärta vilja hoppa ur kroppen,
Kärlek,fokus och ord som ska vara lungna,

Yes,yes,yes...
Men inget hjälper...

Afghanen har fångat mig,
Stark som hästar,
Skrattar han åt mitt flykt försök.
Jag bara skakar,
Va fan gör jag ?
Snart dör jag?

Min rädsla e endå ingen,
Min rädsla är vem jag gör besviken,
Sjuk i själen,
Sår som blir oundvikliga med tiden,
Onda handlingar fängslar mitt inre,
Saker som gör ont,

Jag känner den svartes närvaro,
Han luktar sött,
Nu tre dagar efter fortfarande fången,
Fångad där det inte finns någonstans att fly,
På insidan av denna beklädda köttbonad,

Behöver någon.




Fri vers av Mique
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-07-31 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mique

Mina favoriter
Haiku 49