Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar om sötma


Stjärna mitt ibland..


En doft av rosa rosor,
I detta hav av lockelser.

Det underbara svajjandet,
Där bak,
Dem varma öppningarna,
Härliga, vaga, ömma.

En strimma så mjuk och våt,
Ett finger som glider sakta nedåt.
Det öppnas.

Mittemellan är människan så vacker.
Skiljelinjerna smakar som den mjukaste kolan.
Litet synligt ludd kittlar dina sinnen.

Ett berg med glaciärer,
Denna vackra upphöjning som livnär drömmar.

Små djusrosa gårdar,
Sockersöta,
så iögonfallande, så dödande och påträngande.

Vidrörandet rör min själ,
gör mig döv.

Jag såg när jag sov.






Fri vers av Mique
Läst 679 gånger
Publicerad 2008-07-12 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mique

Mina favoriter
Haiku 49