Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sex och sex och sex och sex och sex.....


nymfomaner

Tungan rör sig,

Den vidrör ömt,

Passionen är så total.

Om, och om igen,

Erogena zoner som exploderar,

Din själ är så vital.

Två törnbuskar förs samman,

Fingerblomman befinner sig, finner dig.

Ett finger, ditt behag,

En hand gör honom svag.

En och samma tid,

Nymfomaner är samlare,

De föds och blir aldrig mättare,

Aldrig tar dem slut,

Om och om igen.




Fri vers av Mique
Läst 793 gånger
Publicerad 2007-08-19 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mique

Mina favoriter
Haiku 49