Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


mute

mute.

Come closer,
And mute me,
Push my button,
And start me over.
Keep me silenced,
And mute this vengeance.




Fri vers av Mique
Läst 603 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mique

Mina favoriter
Haiku 49