Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grå.

Nu är den här.
kylan.

Nu är vi här.
tiden.

Fagra nyanser,
det är dem som många förtränger.

Askans doft,
det vi känner.

en grå färg så vacker,
deppressionens högborg.

små droppar av lättnad,
ångestens vemod.

Här står vi,
i det grå.




Fri vers av Mique
Läst 632 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mique

Mina favoriter
Haiku 49