Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek som inte straffar

 

Bredvid mig står tiden stilla

jag har flytt alla tankar

alla minnen har rasat

resan har återvänt mig.

 

Jag önskar inga ovationer

inga tillgjorda leenden

kramar som inte känner

som aldrig kommer nära.

 

Nej, låt mig blicka min lust

mot hjärtats öppna klaffar

låt mig få färdas med vinden

mot en kärlek som inte straffar.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-05 17:23



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint skrivet, och klok önskan.
2022-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP