Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tunga mitt namn

Jag minns hur du sa mitt namn 

som om det bar något med sig

din tunga

lämnade det 

på min 

och jag 

vågar 

viska det ibland 

för mig själv 

 

 

 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-07 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad