Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koltrasten

I gryningstimmen
rör sig koltrasten
Letar föda bland barr
och löv
Kroppen svart och näbben
gul
När mörkret öppnas upp
Och himlen blir grå
rör jag mig bland barr
och löv
Följer en stig alldeles bredvid
där koltrasten gav sig av




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-06 07:40



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Undrar om det går att försöka vara en fågel?
2022-02-06

  Den skrivande tysta
Så ensligt vacker, enkel.
2022-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström