Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi behöver underhållas. Tvättas och service, byta oljefilter ibland.


Potthål

 

Besiktiga mig
Underhåll mig
Tvätta av mig
Högtryck
Ge mig service
Byt mitt oljefilter ibland

 

Livets vägar har sina potthål.
Vi vejar även under den lilla turen
till matbutiken.

Vi har alla vår inre
kommun och våra undanflykter.
Trafikv(ä)rket som griper in för att
asfalterar igen såren.

Kanske är
redan skadan skedd.
Kanske har du
flera stenskott i ögonvrån.


Kört i diket, krockat in i dig själv.

 

 

   På nåt konstigt vänster accelererar du,
   orkar tuta och köra vidare, med
handbromsen till höger om hjärtat.

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-06 23:13



Bookmark and Share


  Foohexa
Kanske någon har en massgrav att hoppa över, Evil Knievel-style
Då krävs det en jävla fart :)
2022-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP