Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Försiktigt

Isens sprickväv
ligger tunn
över vattenytan

Björkarna står avlövade
i isfri cirkel
intill gångväg

Fötterna går långsamt
i takt med stavarna
mot solen

En fågel spelar
ovanför Riddarstigens hus
två vandrare passerar
på fel sida av vägen

Dubbar krasar mot is
möter en jollrande bebis
i nerförsbacke

Tulpaner byter plats
i en vas
tankarna rör sig försiktigt
mot ett efter Covid

© Eva Hedlund fd Langrath 2022




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-07 18:19



Bookmark and Share


  ULJO
Vilka fina bilder
2022-02-08

  Bibbi VIP
Fint.
2022-02-08

  Niliboy
Fin poesi likadant jättefint collage!
2022-02-07

    Sefarge VIP
Betänkansvärd
Textvävs-collage
I egen E.H.fd.L
stil!
:)
2022-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP