Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vandring mot vår.


Regnets vissa ljus


Det säkra ljuset från regn
som för sin egen tid med sig
får gatlyktorna att surra
på den sena kvällen.
Bestämmer med auktoritet
att hela nästa dag
behöver människorna
dra upp sina gardiner.
Efter flera veckor
av spinningssemester
blir det väder till guldtråd.
Det säkra ljudet av regn
sätter barriärer
mellan varje blinkning och steg.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-07 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen