Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt album

Ett bleknat foto från barndomen
en gammaldags bild i svart-vitt
två pojkar från helt skilda världar
tighta framför min kameralins

Pojken från Brasilien är blyg
min bäste vän stolt och frimodig
den blyge blev legenden Pelé
min vän dränkte sitt liv i spriten




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-08 09:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skrivelse
Överraskande
Slutvändning!
Och så gjorde
Även Einstein
att döma av
Hjärn-obdukt
-ionen. Och
kan man dra
nån slutsats
av det?
2022-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP