Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljum

Inte sova
Bara vila lite
Mellan solen
och ensligheten
gör vinet sitt




Fri vers (Fri form) av killedbycoffee
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-09 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee