Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto eget. Dikt från 2009 delvis omarbetad.


Gråhimmel

Bakom fönsterkors
gråhimmelsky
döljer, flyktar
byter färg

Taken snövita
värmen finns
innanför fönstret

Från högtalarna
en varm stämma

 “don´t give your soul away
all that you have is your soul”

när

“don´t give your soul away”

alla har

“all that you have is your soul”

hur
tätt intill
liv som gör skillnad

”don´t give your soul away
all that you have is your soul”

© Eva Langrath 2009/2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-09 10:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Blir nyfiken på vem som sjunger...
Mysigt med musik, blir varmare inombords även gråkalla dagar i enskildhet.
2022-02-10

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att stilla invänta den kommande våren.
2022-02-09

  Niliboy
Nej värna din själ!
2022-02-09

  ULJO
Hav tröst våren är på gång
2022-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP