Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Intill stenkajen

Ett svart slukhål
intill den gamla stenkajen
spräcker isen

Minnet förrädiskt
rör sig runt i tiden
ser ditt ansikte i drömmen

Fallet var djupt
den gången
bottenlös var känslan

Vem vände sitt ansikte bort
du eller jag
när tiden vred sig

Strandisen inte att lita på
stenkajens stenar
mödosamt hopfogade
ingen minns av vem

I drömmen skrattar du
när han låter dig prova lien

Han säger till dig
det räcker med kanterna
vi lämnar frökorgarna kvar

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2022

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-10 11:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så fin. Så mycket innehåll i suggestiv ton. "när tiden vred sig" Så talande!
2022-02-11

  Niliboy
I drömmens värld mycket kan hända!
2022-02-10

  ULJO
Hoppas bara att din text är tagen ur en dröm.
Väl skrivet.
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP