Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta itu med

Klockan går
det pockar på
deadlines hotfullt nära
går på slak lina
ja ja jag ska fundera
mobilisera
prokrastinera

Nu är det dags
det viktigaste först
eller det roligaste
så går det andra av rena farten
hittar en avfart
sätter mig och skriver en dikt
så får vi se sen.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2022-02-10 21:58



Bookmark and Share


  Respons VIP
Lätt att känna igen!
2022-02-15

  Susen VIP
En balans mellan viktiga måsten och roliga saker
2022-02-14

  Ulf Carlsson VIP
Scribere necesse est!
2022-02-14

  Kajan VIP
Tanken infaller sig att poesin är något eljest, och det kan jag skriva under på..
2022-02-12

  Lottie Ålhed VIP
Det viktigaste först i alla lägen. Och skrivandets Lisa för själen. Måste bokmärkas genast!
2022-02-12

  Anya VIP
Tänker att du håller på att ge ut en bok. Kanske tänker jag alldeles fel? Skickligt att göra det....tänker jag. Själv kommer jag mig aldrig för. Bra att det blev en dikt innan.
2022-02-11

  Sparvögat VIP
Kanske blev det både det viktigaste och roligaste som mynnade ut i denna läsvärda dikt…
2022-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att välja.
Jag mår bäst när jag blandar det som är viktigt och det som är roligt, ibland går dom hand i hand.
2022-02-11

  Öknens Ros VIP
Svårt att prioritera
Roligt, inte roligt
Väga och balansera
Vilket är troligt?
2022-02-11

  BenGust VIP
Skulle behöva en pausknapp för livet
annars ser man mest räkningar.
2022-02-11

  ULJO
Hoppas att du formulerar en fin dikt. Förutsättningarna är ju goda.
2022-02-11

  Bodingen VIP
Skriv en rolig dikt om att det är viktigare att göra det roliga före det viktiga.
2022-02-11

  Blomma-Stjärna VIP
Jag tycker att vi kan unna oss att göra det roligaste till det viktigaste!
2022-02-11

  Niliboy
Lycka till med din dikt, men vad betyder prokastrinera?
2022-02-10

  frantic
Gillar! Kort och koncist.. inget att muttra över eller ens fundera. Tänker.. som du, tror jag.
2022-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP