Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I morgon världen.


Stjälarvän


hon fick en idé
efter det att jag
hade försökt stjäla all el.
men den fladdrade
mellan mina händer
efter att hon försökt fly.
den hittade
de horisontella vattnen
som lika gärna
kunde vara en grind.
så hon hade en poäng
när hon sa
att jag skulle stjäla Stilla havet.
sedan vika ihop det snyggt
på en nytvättad duk
att vila armbågarna på.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-11 00:00



Bookmark and Share


  WyS VIP

Genom eld och vatten
Ett riktigt stålbad....
Omöjligt att fånga och äga!
Bör användas med försiktighet!
2022-02-11

  Jeflea Norma, Diana. VIP
på ett knäpp med fingrarna, vad skaver, vänta och se när havet svämmar över.
2022-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen