Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elva kilo kärlek...och några hekto envishet

Wiggo, kärleksbyggd

Grånad nos av ålderdom

Skuttar ung i snön




Bunden vers (Haiku) av CicciWJ
Läst 135 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-11 06:38



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbar!

2022-02-18

  Kajan VIP
Kärleken är tidlös, så även i denna hjärtevärmande haiku som berör och lyfter.
2022-02-12
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ