Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av mörkare tankegångar skrev jag denna text för x antal år sedan


Marans ritt [Arkivet]

Maran rider över mörka fält

Förstörda kyrkor & krucifix hon vält

Lien sveper över landskapen, tömmer själar på blod

Hon bringar död & sjukdom, mörkret spänner över nattens flod

 

Glädjen sipprar sakta bort

Instängd i ett isolerat fort

Ljus & godhet dig ej kan nå

Morgonens rodnad du ej kommer återfå




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 140 gånger
Publicerad 2022-02-12 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord