Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att verka utan att synas


Esse sine videre

För att förstå nuet måste man
forska i det förflutna! Vår historia, när var och hur!
Vilka verktyg används för att ta makt och kontroll?

* Hot som skapar rädsla
* Infiltratörer som håller i propagandan
*Ord och bilder som hjärntvättar för att bibehålla kontroll.
*Begränsningar och isolering
*Hitta ett verktyg som ger lyckokänsla när man följer "Räddning"!

Äntligen tycks pandemin vara över " tack vare att de flesta följt
instruktionerna med vaccinering. Det basunerades ut att du som
tog injektionen var lojal och duktig. Berömmet syntes i media,
du blev smittad men kom undan lindrigare.

Plötsligt gick elräkningen upp till skyhög nivå och bensinpriset skenade!

Så nu är det inte längre pandemin som håller dig fängslad utan ditt
rörelsekapital är fortfarande begränsat! Du har helt enkelt inte råd
att vara fri att röra dig som tidigare.

Steg för steg syns stegen gå vidare mot att behålla kontrollen och styra
din vardag!

Esse sine videre

Vem och varför?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-13 13:45



Bookmark and Share


    lydriket
Viktiga tankar.

Rädsla gör hål i huvudet.
Klimaträdsla, virusrädsla, ryssrädsla...

Den lönsamma rädsloindustrin byter sina varningsflaggor lika ofta som ett muterande virus byter sina ytantigen, allt för att slippa bli igenkända.
2022-02-14

  Kungskobran VIP
Dan fahren wir weiter ……
2022-02-14

    ej medlem längre
"Plötsligt gick elräkningen upp till skyhög nivå och bensinpriset skenade!"

ah, visste inte det, har inte bil och elräkningen är inräknad i priset. har hört från vissa håll dock. som en kvinna som har ett vandrarhem, som fick en elräkning på 20000? hon kommer stänga ner stället om ett år, om det fortsätter så här, sa hon.

jo! jag är lycklig tack vare corona. jag gör inte så mycket längre. är glad med mitt lilla hem. träffar inte på så mycket folk.

men igen, citatet. visst är det konstigt, att allt ändras direkt? som en enda person styrde hela jorden, lite hur den vill?

jo, senaste forskningen från isreal, där de började med sprutor först. va att 80% av de som låg på sjukhus för corona, va trippelvaccinerade! så nej, det hjälper inte lite, eller skyddar från sjukhusinläggning! snarare tvärtom. det är bill gates idé om att göra om befolkningen på jorden till 500 miljoner. han lyckades ganska dåligt. men om 2 dagar har vi kärnvapenkrig, yippie! så klart man släpper på restriktionerna då?
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP