Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


släktträff


Kanon


I min historia finns det
en hel hoper av knektar
indelta soldater
som jobbade under Kronan

bodde i soldattorp
och tog sig underfundiga namn
som ibland sedan följde med
familjen som släktnamn

Jag har hittat
både Träff och Kanon
i mitt släktregister

tänk om jag hade
fått träffa dem i livet
det hade varit Kanon!

Tidernas släktTräff








Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-13 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP