Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra enkla


Det vackra enkla som gör mig glad
Vattnets droppar som pärlerad
Solens glitter i vattenbryn
Vattenpölar speglar skyn

Vattnet droppar
Vindens sus
Virvlar
viner

Vintern spelar sista ronden
Skogen ljuder av fågelsången
Vårens ljus är intensiv
Väcker liv och nytt motiv




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2022-02-13 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP