Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önske brun(n)-måls längtan. ..




Om det ändå vore
dagen efter valet

Och kvalet då var borta!
Med min fine ledare som

Vunnit och regnbågs
Flaggan som då firats
ned och försvunnit!

Och vidriga P3 program
Som rensats ut och det

Äntligen börjat spelats
Äkt-Svensk musik
med Nyckelharpa
och Dragspel istället!

Och barnen med föräldrar

börjat gå med Nationaldräkt
till Skolavslutningarna

Men bara de äktsvenska
Förstås! Varför tvinga i

Utlänningar något de
ändå ej kan begripa?

Och alla kriminella skitungar
Fått sina nötter bortknipsade

Redan i tidig ålder så att de ej
kunna så sitt smutsiga utsäde

Och i värsta fall lobotomera dem
Ifall de fortsatt med brottslighet
efter det 3:dje straffet!


Ack hur skönt vore det dock ej
Med min fine ledare som skulle
Leda allt så klokt o för-ståndigt

Till det ursprungliga nationellt
Svenska återställandet återigen

Och det utländska med allt
Det vänstervridna

Få äta sin egen skit som de
Så gott förtjänar..


Hallelujah för det!

Och må vår Gud ge
oss det Vi så innerligt
väl förtjänar:

Vår Moder Svea åter.

Heja.Heja,Heja.

I Julia Caesar's stränga
Men gudmodiga skepnad
Amen!. ..












Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-15 11:33



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Du är riktigt rolig! Vass och frätande satir, som väl behövs! monica
2022-02-20

  Kungskobran VIP
På pricken
2022-02-15

    Lena Staaf VIP
Verkligen väl beskrivet. Överdrifterna gör det så tydligt och hemskt.
2022-02-15

  Emanuel Sigridsson VIP
Spetsigt, rakt och obarmhärtigt. Jag tänker att Du är upprörd. Men så här är det väl vad jag erfarit - den rädda flocken, som förnekar sanningar, förnekar fakta och vill stråla över andra. Vad vill jag säga i övrigt: Du skriver bra.
2022-02-15

  Lustverket VIP
Fint, en kompanjon i satirskrivandet :)
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP