Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icke särskilt pk



Om man gillar porr och våld
horstövlar och knivhuggna hjärtan
hur är man då ?

Om man gillar klarröda, glänsande läppar
stöddiga, runda, bröstvårtor
orakade muttor
ett högklackat ben under armen
och ett naket i taket
hur är man då ?

Om man älskar att bli skrämd
hemma i trygga soffan
av ett lik
som inte längre är sig likt
utan avkortat och penetrerat
hur är man då ?

Jag känner en kille
som drömde om sånt.

Han var som kroniskt hypnotiserad
jobba på Länsstyrelsen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-15 16:48



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Alltså, konsten målar sig själv. Om huvudet träffade spiken med ett välriktat slag var det här.

Sällsynt klarsynt.
2022-02-16

    Lena Staaf VIP
Kul med kontrasten med vanligheten där på sista raden.
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP