Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Matt.12:36-37.


Ditt eget bälte


du färdas omkring
i tillvaron
som en historia
med ditt eget bälte,
som binder dig
och ibland tar dig
dit du inte vill gå.
men varhelst
det spänns åt
så spottar det
antingen ut ordet
eller så förs du bort.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-16 10:38



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Liknar lite Jesus ord till Petrus
2022-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen