Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten fördrivits

 

Spinn dina nät

ro båten i hamn

kom sätt dig i fören

och ge mig din hand.

 

Låt oss förgrenas

i lusten för livet

låt oss förenas

när natten fördrivits.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-17 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP