Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tider och stunder.


Tidens offer


Ögonblicket försvinner,
sjunker in i den oslagbara dagen.
Den svidande solen
håller sorgen i schack;
de bittra tankarna
som får cirkla fritt,
medan du klänger fast
vid en pervers form av integritet.
En nedsliten brådska,
lika meningslös som poesi
men snävare än tiden.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-18 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen