Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En gyllne morgon.


Färg


morgon hemma,
lyssnar till ljuv tystnad
och ett solocello
långt borta.
klappar om
mina gamla böcker.
dimma utanför,
värme inombords.
träd i kristallslöjor,
dimmig sol.
jordens palett ersatt
av sot och krita.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-18 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen