Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas


jag har slutat gråta nu

allt är en öken

också jag


tusen miljoner miljarder

 triljoner sandkorn

timglaset har runnit ut


allt jag ber om är mera tid


mina böner

når himlen nu

dansar med norrskenet


en dag ska jag och du

sitta vid samma

runda bord


vi ska tiga först

och tala sen

en dag ska vi


så mycket mera

än nu








Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-03-24 11:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Den som söker finner.
2022-03-26

  Fjellhuldra VIP
En vacker djup dikt.
Ett timglas behöver vi alla.
Se dyrbar tid rinna igenom
Ta vara på alla värdefulla stunder.
2022-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP