Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dåtid, framtid. Nutid


Jag öppnar ett fönster [Arkivet]

Ett fönster mot svunna tider

Dagar då alla skrattar, då ingen lider

Likt en gryning i fjärran skådas en framtid

Vad ska jag med den? Låt mig leva i denna samtid

Jag lyftes från ingenting, blev mig själv

Strid ström av minnen, en ren flytande älv




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 98 gånger
Publicerad 2022-02-18 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord