Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världar kolliderar [Arkivet]

De matar fjäderfän, trots att de inte får

De talar med ett tungomål av främmande art

De införlivar främmande tradition till något vi ej ser

De skjutar och mördar för att leka USA

De leker religiös polis och tror sig vara mer förnäm

De minns ej kraften när Babels torn föll




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 86 gånger
Publicerad 2022-02-18 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord