Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Molnet

Bland rosa kvällsmoln
ovanför grönsvarta träd
formas ett hjärta

tänker på tiden som gått
känner en hälsning från er

© Eva Hedlund fd. Langrath 2022




Bunden vers (Tanka) av Eva Langrath VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-19 19:51



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint i ord och bild!
2022-02-22

  Anya VIP
Så finstämt. både ord och bild. Ser ljuset i bilden som ett hjärta.
Att få de där hälsningarna gör en gott.
2022-02-21

  Susen VIP
Ömsinta ord med tilltalande bild i harmoni
2022-02-21

  ULJO
Fin molnformation
2022-02-21

  Bibbi VIP
Fint.
2022-02-20

  Kajan VIP
Ett tecken för den som söker. Fin känsla.
2022-02-19

  Niliboy
Så fin känsla, det är klart vi hälsar till dig!
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP