Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bytt är bytt.


Trade


Han gav henne
en oskuld
som ingen ville ha.

Hon gav honom
en glastoffel
som han fortfarande vårdar.




Bunden vers (Annat versmått) av Koloristen
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-20 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen