Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ska vi vika pappersplan

Ska vi vika pappersplan
se dem flyga bort,
långt mot horisonten
med våra spruckna
drömmar.

Eller vill du bada bubbelbad
till musiken som oss söver,
eller virvla runt bland vågorna
tills skummet flödar över

Jag undrar
Jag undrar
Jag undrar om du vill
Vill du det?

Jag undrar
Jag undrar
Vill du det?
Jag undrar
Eller är det försent?

Vill du fortsatt vara nära mig
I naturens trolska rikedom,
göra varsin ängel
under rosa fallen körsbärsblom.

Eller styra högt mot rymdens slut
samla stjärnor i en hov,
vi strösslar dem i havet
Och jag frågar om jag får lov

Att undra
Ja, jag undrar
Ja, jag undrar
Om du vill
Vill du det?

Jag undrar
Vill du det?
Jag undrar
Vill du det?
Jag undrar
Eller är det försent?




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av M73
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-20 03:06



Bookmark and Share


  Kensy65
Texten som du förmedlar genom din sång berör mig djupt och på ett väldigt fint sätt, tack!
2022-02-20

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=4QTp8lTzqUI

2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

M73
M73