Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punkt slut

Mitt i en mening,

glömde du sätta punkt.....

Det gjorde ont när udden bröts.




Fri vers av M73
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-16 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M73
M73