Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinterdvala

Låt mig bara sova och vila
från mig själv
Om så bara för en stund

Låt mig sluta mina ögon
För att slippa se
Den mörkaste av
avgrund

Låt mig vaggas in i dvalan
Följa drömmen dit den bär
Ja, låt mig sova låt mig vila
Från allt som sliter mig isär
Från allt som sliter mig isär
Från allt som sliter mig
Isär

Isär
Isär

Så låt mig bara sova och vila
från mig själv
Om så bara för en stund.

Låt mig sluta mina ögon
För att slippa se
Den mörkaste av
avgrund

Det mörkaste av
Avgrund

Det mörkaste av
avgrund.




Fri vers av M73
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-12 00:06



Bookmark and Share


  Kensy65 VIP
Tack!
Ditt framförande av din text berör med på ett kärleksfullt sätt, mitt hjärta lyssnar och förstår djupet i det du förmedlar. Tack!!

2022-02-12

    ej medlem längre
vackert, insiktsfullt, djupt.

när man, hur mycket man än försöker
inte tycker om hur man beter sig
och det enda sättet att fly
är att arbeta tills man storknar
lägga sig
somna
och förhoppningsvis
drömma om en bättre värld..
2022-02-12
  > Nästa text
< Föregående

M73
M73