Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spar på skogen, ingen reklam tack!

På din bruna ytterdörr
ovanför ditt postfack

Satt en vit liten handskriven papperslapp
”Spar på skogen, ingen reklam tack!”

Den lappen har jag varsamt sparat
då den skänker tröst och berättar för mig

Att det fanns en gnutta nyktra tankar
även hos en pappa som dig.




Bunden vers (Rim) av M73
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-29 00:16



Bookmark and Share


  AKT VIP
I Bland känns det tryggt att veta att ens släktingar nu mera bara finns inom glas och ram. Alkohol är ingen vän av barn, aldrig!!
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

M73
M73